пʼятниця, 7 жовтня 2016 р.

Конкурс на найкраще каліграфічно оформлену титульну сторінку

Конкурс

на найкраще каліграфічно оформлену

титульну сторінку


HSm_QHPDDvc.jpg
Ілюстрація: Розчерки - Barbara Calzolari

Як відомо, перше враження читача про особу власника контрольної роботи, зошита, щоденника, портфоліо, реферату тощо справляє титульна сторінка. Акуратно і красиво оформлена каліграфічним почерком титульна сторінка, як говорять учителі - це обличчя учня чи студента.
За допомогою науки про почерк - графології - психологи вміють визначати деякі риси характеру людини. Криміналісти-почеркознавці, аналізуючи почерк, знаходять злочинців. В Японії володіння мистецтвом каліграфії дуже високо цінується. Не байдужим до мистецтва красивих розчерків, скорописів, курсивів був і перший винахідник персональних комп’ютерів та планшетів Стів Джобс.
Першокласники лише починають опановувати грамоту, другокласники вдосконалюють своє вміння каліграфічно та швидко писати, тому титульні сторінки їм допомагають підписувати дорослі. А від учнів третіх та четвертих класів вже, як від дорослих, в школах вимагається вміти акуратно, каліграфічно та грамотно підписувати титульні сторінки своїх зошитів та аркушів для підсумкових контрольних робіт.
В школі “Славія” в кінці року учні 3 і 4 класів, як і в усіх інших загальноосвітніх навчальних закладах України, підписують самостійно титульні сторінки підсумкових контрольних робіт з мов та математики. Щоб вправлятись у вмінні підписувати титульні сторінки було цікавіше, адміністрація школи “Славія” вирішила оголосити конкурс на найкраще каліграфічно оформлену титульну сторінку для учнів 3 та 4 класів. Проте учні 1 та 2 класів, що вже навчилися каліграфічно писати, також можуть спробувати свої сили. Детальніше читайте тут https://goo.gl/3zkAy7

Немає коментарів:

Дописати коментар